“Mercur Economic”, număr special

0
34
views

Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila, Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România Filiala Brăila în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila a lansat pe data de 18 aprilie 2018, la „Regal Events & Ballroom” numărul special al noului ziar dedicat mediului de afaceri din oraș, „Mercur Economic”, o publicație „pentru tradiție și continuitate”.

Inițiatorii proiectului intenționează să ducă mai departe tradiția ziarului local „Mercur” apărut în perioada 1839 – 1840 și continuat apoi sub numele de „Financial Mercur” în perioada 1990 – 2008, când a fost editat de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila.

Relansarea ziarului sub numele de “Mercur Economic” a avut loc cu ocazia întrunirii Adunării Generale Ordinare a Membrilor Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila. Alături de Biblioteca Județeană Brăila s-au aflat oameni de afaceri din oraș, președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac, primarul Municipiului Brăila, Viorel Marian Dragomir, dar și directori ai instituțiilor publice locale care au salutat inițiativa bibliotecii.

Ziarul care apare lunar este apolitic, independent, non profit și va fi distribuit firmelor brăilene care au sediul în municipiul și județul Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ