Programul UNCTAD EMPRETEC România 2018

A fost lansată aplicația de înscriere în cadrul Programului UNCTAD / EMPRETEC România pentru sprijinirea dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii.

0
23
views

Aceasta poate fi accesată pe site-ul www.aippimm.ro. Tot aici se regăsesc amănunte despre programul care își propune să finanțeze workshop-urile UNCTAD/EMPRETEC România în domenii de interes pentru dezvoltarea capacităților antreprenoriale, în scopul dobândirii cunoștințelor teoretice și cu aplicabilitate practică, necesare începerii și dezvoltării unei afaceri.

Aceste workshop-uri vor fi organizate sub coordonarea a patru centre EMPRETEC, urmând a se desfășura în Brașov, Ploiești, Iași și Timișoara.

Menționăm că EMPRETEC este un program integrat de pregătire care oferă celor interesați instruire și asistență tehnică. Grupul țintă al acestui program include antreprenori care deja dezvoltă o afacere sau potențiali întreprinzători, top manageri, dar și specialiști din cadrul organizațiilor publice sau private.

Obiectivele programului vizează susținerea dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii, crearea de noi locuri de muncă, creșterea numărului de întreprinderi mici și mijlocii capabile să facă față competiției și forțelor concurențiale în condițiile globalizării piețelor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ