90 de milioane de euro pentru pregătirea angajaților

0
22
views

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman din cadrul Ministerului Fondurilor Europene a lansat apelul „Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/competențe/ aptitudini pentru angajați”, finanțat din Politica de coeziune a Uniunii Europene, prin Fondul Social European. Organizațiile de patroni, firmele reunite în asociații și chiar camerele de comerț au posibilitatea de a accesa fonduri europene în valoare totală de 90 de milioane de euro pentru organizarea cursurilor profesionale pentru angajați (cu contract individual de muncă, cu normă întreagă sau cu timp parțial). Cei interesați și care îndeplinesc condițiile de eligibilitate au posibilitatea de a depune proiecte în sistemul electronic MySMIS 2014 până pe data de 20 decembrie 2018, ora 16.00.

Proiectele se pot derula oriunde în țară, exceptând Bucureștiul și județul Ilfov. Valoarea maximă a unui proiect este de un milion de euro. Prin intermediul acestui apel sunt finanțate măsuri pentru creșterea numărului de angajați ale căror cunoștințe, competențe, aptitudini s-au îmbogățit în domeniile aferente sectoarelor economice sau al domeniilor identificate conform SNC și SNCDI, măsurile fiind destinate regiunilor mai puțin dezvoltate, printre care și cea de Sud-Est.

Mai multe informații legate de Ghidul solicitantului sau despre alte documente necesare puteți regăsi pe site-ul http:// www.fonduri-ue.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ