BURSUCEL – Iubirea pentru teatru și plăcerea jocului

Petreceri aniversare cu animatori de tipul fun house, studio creativ, lectură, loc de joacă, ursitoare, activități interactive la nunți, hostess evenimente, teatru de păpuși ambulant, petreceri baby shower și multe alte surprize pentru copii, dar și pentru adulți – totul într-un concept nou, introdus la Brăila de Marta Nechifor. Bursucel Art Studio de pe strada Humulești și BursuMania –Lounge & Parenting, situat pe strada General Gheorghe Avramescu sunt cele două locații în care distracția și buna dispoziție stau la îndemâna tuturor.

0
162
views

O petrecere reușită pentru cei mici sau pentru cei mari este de neconceput în lipsa animatorilor, a jocurilor și a atelierelor creative. Sensibilă, zâmbitoare, pasionată și extrem de dedicată profesiei alese, așa am cunoscut-o pe Marta Nechifor, sufletul de copil din spatele firmei Bursucel Events. Absolventă a Facultății de Arte Dramatice secția Teatru, Marta Nechifor s-a gândit că ar putea să-i bucure pe copii, dar și pe adulți, oferindu-le momente de neuitat în diferite ocazii festive din viața lor.

Totul a început în perioada studenției când Marta Nechifor s-a implicat în activități cu copiii în cadrul unei trupe de animatori. A prins gustul evenimentelor dedicate celor mici și după 10 ani a ajuns să dețină una dintre cele mai cunoscute afaceri dedicate petrecerilor și momentelor inedite din viața copiilor și adulților din această zonă a țării. „În anul doi de facultate am fost vizitați de o trupă de animatori care ne-au selecționat pentru petreceri dedicate copiilor. Mi-a plăcut și am continuat. Am jucat teatru în București și la Tulcea și zic eu că am îmbinat utilul cu plăcutul, totul transformându-se într-o pasiune și un mod de viață”, își amintește cu nostalgie interlocutoarea noastră.

Petrecerile reușite au făcut ca tot mai mulți părinți să apeleze la serviciile Martei Nechifor, care s-a văzut nevoită să își găsească ajutoare pentru a face față solicitărilor. Cu opt entuziaști alături face ca fiecare petrecere să fie unică, atent pregătită astfel încât cei mici să se simtă bine, să se dezvolte legăturile dintre animatori și copii, iar evenimentele să fie cât mai reușite.

„Vreau să iasă totul cât mai bine, sunt perfecționistă de felul meu și am nevoie tot timpul de oameni tineri și entuziaști alături de mine. Munca cu cei mici este frumoasă, dar și solicitantă, trebuie să le acorzi atenția cuvenită. Nu vorbim de un simplu joc și tot timpul trebuie să avem activități multiple pe care să le propunem copiilor, astfel încât aceștia să își dezvolte o serie de abilități: fantezia, creativitatea și să interacționeze unul cu celălalt”, explică Marta Nechifor.

Două locații și concepte în premieră

Bursucel Events concept by Marta Nechifor include petreceri pentru copii pe toată zona de sud-est a țării cu animale din baloane și animatoare; ursitoare de botez clasice sau tradiționale; activități artistice nuntă – jocuri interactive pentru nași, miri, nuntași (Trăsura împărătesei, Jocul pantofului); hostess evenimente (nunți, botezuri, corporate); teatru de păpuși itinerant cu piese de teatru scrise în regim personal sau clasice; Vine bebe – decorațiuni în cadrul petrecerilor de Baby Shower, botez și petreceri de 1 an cu un coordonator care interacționează cu invitații.

B’URSucel Art Studio situat pe strada Humulești nr. 1A oferă celor interesați petreceri aniversare pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 7 ani, în lipsa părinților, aceștia putând urmări „fiesta” online, prin intermediul unei parole, iar la final vor primi materialul foto. Invitații de asemenea primesc o poză la minut, în timp ce sărbătoritul va fi răsplătit cu un album foto handmade. În plus, tot aici se pot organiza sesiuni foto tematice – dedicate sărbătorilor de Crăciun, primilor pași ai copilului, primei zile de școală sau chiar apariției unui nou membru în familie, dar și studiouri-ateliere creative și sesiuni de lectură.

Loc de joacă BursuMania – Lounge & Parenting situat pe strada General Gheorghe Avramescu nr. 18 este cel mai nou și modern spațiu de joacă și de petreceri aniversare, clasice sau inedite, destinat copiilor. Pe viitor, Marta Nechifor intenționează să dezvolte aici un Hub destinat părinților care ar urma să se întâlnească și să dezbată diverse teme de interes legate de copiii lor.

„Este flatant să am propria afacere. Este tot ceea ce putea să mi se întâmple mai frumos în viață. Este visul meu, un vis care mi s-a împlinit fără să îmi impun ceva anume. În urmă cu 10 ani aveam un costum de clovn și jucării făcute de mine. Plecam la Galați la petreceri cu maxi-taxi, mă miram cum oamenii mă căutau și apelau la mine pentru diverse activități cu cei mici. M-am bucurat de fiecare moment în parte, afacerea s-a dezvoltat firesc, a venit de la sine și este atât de frumos. Îmi place să lucrez cu copiii, mă încarcă de energie pozitivă și mă fac să zâmbesc de fiecare dată”, povestește administratorul Bursucel.

Foto: Lucian Crestez

Așa cum ne-a obișnuit, Marta Nechifor pregătește surprize pentru cei mici, dar și pentru adulții cu suflet de copil și în perioada sărbătorilor de iarnă, atât la sediile deținute, cât și în cadrul acțiunilor în colaborare cu diverse firme.

„Locuri de joacă sunt puține, numărul copiilor este mare și tot mai mulți părinți vor să le ofere celor mici momente deosebite. Aici intervenim noi prin activitățile create special pentru ei, chiar și prin intermediul poveștilor propuse, al personajelor pe care le întruchipăm și care sunt apreciate de copii. Nu lăsăm nimic la voia întâmplării atunci când realizăm un eveniment”, mai spune interlocutoarea noastră, adăugând că acest tip de business o obligă să se reinventeze în permanență.

Deși deține și administrează o afacere de succes, Marta Nechifor a găsit de fiecare dată timpul și resursele necesare pentru a face și activități de suflet, răspunzând prezent, în calitate de voluntar, fiecărei solicitări venite din partea Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila, încântând copiii participanți la atelierele sau piesele de teatru ambulant organizate și susținute la instituția publică.

B’URSucel Art Studio: strada Humulești nr 1A

Loc de joacă BursuMania Lounge & Parenting: strada General Gheorghe Avramescu, nr. 18

Telefon: 0744403940, 0745535604

 

 

Teodora SOARE

Roxana NEAGU

LĂSAȚI UN MESAJ